Magazinul Zurli
IMG-LOGO

Regulament Campanie Decembrie Zurli

IMG-BLOG

REGULAMENT CAMPANIE – Decembrie Zurli!

16 – 20 decembrie 2020

 

Art. 1. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea campaniei promotionale Decembrie Zurli! ce va avea loc începând cu data de 16 -20 decembrie 2020, ora 23.59, pe site- ul www.magazinulzurli.ro

 

Art. 2. Pentru a beneficia de promotia campaniei, orice persoana care plaseaza o comanda online pe

www.magazinulzurli.ro trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

-      Să plaseze o comandă online pe www.magazinulzurli.ro, in categoria De Crăciun, pentru unul din cele 5 pachete de Crăciun disponibile: Pachet Fetita Zurli, Pachet Truli, Pachet Mulțumesc, Pachet Vrăjimăturica, Pachet Tashu.

-  Cadoul se ofera pentru fiecare comanda a unuia din cele 5 pachete, plasata pe site in intervalul 16-20 decembrie 2020.

2.1  Participantii trebuie să plaseze cel putin o comandă online pe site-ul www.magazinulzurli.ro, astfel:

 

Toate comenzile plasate în  perioada 16 decembrie (ora 08:00) 20 decembrie 2020 ( ora 14:00) ce cuprind unul din produsele  - Pachet Fetita Zurli, Pachet Truli, Pachet Mulțumesc, Pachet Vrăjimăturica, Pachet Tashu vor beneficia de un video de sărbători CADOU, de la personaje din Gașca Zurli.

 

2.2  Taxa de transport nu este luata in considerare in calculul valorii comenzii.

 

2.3  Participantul trebuie sa plaseze comanda în perioada 16 decembrie  (ora 14:00) 20 decembrie 2020 ( ora 23:59). Doar comenzile plasate în această perioadă sunt luate in considerare.

 

2.7  Cadoul se ofera pentru fiecare pachet comandat din cele 5 pachete disponibile pe www.magazinulzurli.ro,  prin comanda plasata pe site în perioada 16 decembrie  (ora 14:00) 20 decembrie 2020 ( ora 23:59), indiferent de valoare comenzii plasate și în limita stocului disponibil.

 

2.8  Cadoul consta in urmatoarele produse marca Zurli:

  • 1 x mesaj video de sărbători de la Gașca Zurli

Art 3. Produsele achizitionate in cadrul campaniilor promotionale nu se pot returna decat in cazul neconformitatii produsului.

Art. 4. În cadrul campaniei se va acorda 1 ( unul ) CADOU pentru fiecare comanda de produs participant (Pachet Fetita Zurli, Pachet Truli, Pachet Mulțumesc, Pachet Vrăjimăturica, Pachet Tashu) pentru care face dovada plasarii comenzii pe site si a finalizarii acesteia. CADOU-ul consta în:

  • 1 x mesaj video de sărbători de la Gașca Zurli, cu durata de maxim 60 de secunde

Art.5. Promoția este valabila în perioada 16 decembrie (ora 14:00) – 20 decembrie 2020 ( ora 23:59), în limita stocului disponibil. Promoția se finalizează la terminarea stocului disponibil.

 

Art.6. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea CADOULUI: Nu se poate acorda contravaloarea CADOULUI în bani. În cazul refuzului de a beneficia de CADOU (prin refuz însemnând că respectivul client nu doreşte să între în posesia CADOULUI, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării informatiilor sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a CADOULUI, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului. Particiantii vor intra in posesia mesajului video in termen de 7 zile de la confirmarea comenzii sau intr-un interval de timp stabilit de comun acord.

 

Art.7. Regulamentul campaniei este disponibil spre consultare pe www.magazinulzurli.ro si la sediul organizatorului situat in strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare a promotiei.

Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Magazinul Zurli ( SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL ) isi rezerva dreptul de a solicita informatii suplimentare in cazul in care nu exista suficiente detalii pentru realizarea filmuletului.

 

Art.8. Prezentul Regulament a fost întocmit în data de 16 decembrie 2020.

Organizatorul isi rezerva dreptul sa efectueze modificari ale prezentului regulament fara notificarea prealabila a participantilor la campanie.

 

COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL