Magazinul Zurli
IMG-LOGO

Regulament Campanie Punguța Zurli

IMG-BLOG

REGULAMENT CAMPANIE – Punguta Zurli

02 decembrie-20 decembrie 2020

 

Art. 1. VANZATOR - ORGANIZATOR

COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea campaniei umanitare Punguta Zurli ce va avea loc începând cu data de 02 decembrie 2020, ora 08:00, pe site- ul www.magazinulzurli.ro.

 

Art. 2. MECANISMUL CAMPANIEI

Pentru a participa la campania umanitara denumita Punguta Zurli, o persoana trrebuie sa plaseze o comanda online pe www.magazinulzurli.ro pentru produsul denumit Punguta Zurli. Comanda pe magazinul online Zurli se subscrie cerintelor prevazute in Termenii si Conditiile aplicabile magazinului online.

2.1  Pentru a putea participa la campania umanitara, participantii trebuie să plaseze cel putin o comandă online pe site-ul www.magazinulzurli.ro, astfel:

Toate comenzile plasate in  perioada 02 Decembrie (ora 08:00) – 20 decembrie 2020 ( ora 23:59) si achitate prin card bancar pentru produsul Punguta Zurli sunt considerate ca fiind parte din campania umanitara Punguta Zurli. Participantii inteleg si accepta faptul ca singurul produs participant la campania umanitara este Punguta Zurli. Orice alt produs care ar putea face obiectul campaniei va fi introdus in prezentul regulament, spre informarea persoanelor interesate.

Plata se efectueaza doar prin card bancar, direct pe site-ul www.magazinulzurli.ro. Platile ramburs nu vor fi luate in considerare, iar comenzile plasate astfel vor fi anulate automat, considerandu-se ca participantul nu a respectat mecanismul campaniei. Cu toate acestea, persoana in cauza poate achizitiona orice produs de pe site-ul www.zurli.ro, prin intermediul modalitatilor de plata prevazute in Termeni si Conditii.

Costul produsului Punguta Zurli va fi pe intreaga durata a campaniei de 100 de lei.

! Atentie: dupa finalizarea campaniei, pretul poate suferi modificari. Pretul de achizitie va fi cel afisat pe site-ul Zurli la momentul plasarii comenzii.

Punguta Zurli reprezinta un pachet format din urmatoarele produse Zurli:

Ce conține o PUNGUȚĂ ZURLI?

  • ·       1 x jucărie de pluș marca Zurli ( Catel plus Tashu, 30 cm )

    ·       1 x poncho de baie Gașca Zurli

    ·       1 x carte din seria Poveștile Zurli  ( Cartea Vreau Pupic de Noapte Buna )

    Termenul de livrare a comenzilor plasate este de maxim 7 zile lucratoare din momentul confirmarii incasarii.

Toate comenzile pentru produsul Punguta Zurli, conform mecanismului prevazut in prezentul regulament, vor fi expediate de organizator direct beneficiarilor campaniei umanitare – centre de plasament din Romania, persoane  care provin din medii defavozrizate sau afectate grav de pandemie, obiectivul campaniei privind sustinerea copiilor defavorizati. Mai multe informatii legate de beneficiarii campaniei pot fi obtinute pe e-mail la contact@zurli.ro.

Condițiile de participare în campania Punguța Zurli (pentru beneficiari)

Părinții care au fost afectați de pandemie și se tem că Moș Crăciun are o dificultate în aducerea cadourilor pentru copiii lor, pot să ne scrie povestea lor pe email la  contact@zurli.ro. 

 

Trimite pe e-mail la contact@zurli.ro povestea ta, cât mai detaliat posibil. Scrie-ne în mail cum te-a afectat pe tine și familia ta pandemia, câți copii ai și de ce crezi că Moș Crăciun nu le va aduce cadouri anul acesta.

 

Organizatorul va centraliza toate solicitările primite pe e-mail și le va prelucra în ordinea primirii acestora, în limita comenzilor plasate de clienții Magazinului Zurli pentru Punguța Zurli. Doar solicitările primite pe e-mail în perioada de desfășurare a campaniei vor fi luate în considerare. 

 

COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL,  in calitatea sa de organizator al acestei campanii, va transmite periodic catre public comunicate oficiale in care va indica beneficiarii catre care s-au alocat produsele ce fac obiectul campaniei umanitare.Produsele vor putea fi achizitionate in limita stocului disponibil. Organizatorul campaniei își rezervă dreptul de a solicita alte informații necesare validarii solicitărilor neclare. 

 

Art 3. DREPTUL DE RETRAGERE

Produsele achizitionate in cadrul campaniilor umanitare  pot face obiectul dreptului de retragere in conditiile legii, expuse pe larg in Termeni si Conditii. Orice alta posibilitate de retur este exclusa, dat fiind specificul campaniei.

 

Art.4. DISPOZITII FINALE

 

Regulamentul campaniei este disponibil spre consultare pe www.magazinulzurli.ro si la sediul organizatorului situat in strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare acampaniei.

Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Organizatorul asigura participantii ca va pastra documente justificative in conformitate cu cerintele legale ce atesta alocarea produsului Punguta Zurli potrivit prezentului regulament.

Prezentul Regulament a fost întocmit în data de 30 noiembrie 2020.

Organizatorul isi rezerva dreptul sa efectueze modificari ale prezentului regulament fara notificarea prealabila a participantilor la campanie.

 

 

COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL