Politică newsletter

POLITICA DE ABONARE LA NEWSLETTER

www.magazinulzurli.ro 

Pentru a beneficia de avantajele pe care le implica abonarea la newsletter-ul nostru te invitam sa bifezi casuta aferenta acestei optiuni, disponibila in subsolul paginii noastre, precum si la nivelul formularului de plasare a unei comezi de pe website. Bifarea casutei cu textul „Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail pentru a primi comunicari sub forma de Newsletter din partea Zurli, in acord cu Politica de abonare la newsletter.” echivaleaza cu citirea si intelegerea prezentului document, dar si cu oferirea acordului tau liber exprimat pentru prelucrarea adresei de e-mail in scop de marketing direct, Operatorul trimitand astfel de comunicari numai persoanelor care au optat in acest sens.

Pentru a se asigura ca transmiterea de mesaje comerciale si de marketing se realizeaza cu respectarea normelor privind protectia datelor, dar si pentru a asigura o protectie suplimentara a datelor astfel prelucrate, Operatorul a implementat urmatoarea modalitate de abonare la newsletter: se va completa casuta destinata adresei de e-mail si se va bifa casuta corespunzatoare acordului de primire a comunicarilor din cadrul formuarului pentru abonare, avand textul de mai sus, urmand a se confirma abonarea prin apasarea butonului „Abonare”. Abonarea la newsletter-ul nostru implica prelucrarea, ca data cu caracter personal, a adresei de e-mail.

Toate procesele de prelucrare a datelor efectuate in scopul transmiterii de informatii specifice activitatii de marketing a Operatorului respecta regulile descrise in Politica de Confidentialitate a Site-ului nostru. 

Abonarea la newsletter poate fi realizata prin simpla accesare a optiunii ,,ABONARE” din subsolul platformei noastre, abonarea nefiind conditionata de plata unei taxe in acest sens. De asemenea, optiunea de abonare la newsletter este disponibila si in cadrul formularului de plasare comanda. Primirea de mesaje comerciale si de marketing din partea Operatorului este gratuita. Continutul comunicarilor comerciale, de marketing si informative se va trimite pe adresa de e-mail furnizata in acest scop de catre utilizator, cu conditia ca aceasta sa fie corect introdusa. Compania de evenimente Zurli SRL nu isi asuma nicio responsabilitate pentru corectitudinea informatiilor furnizate de catre utilizatori (spre ex., adresa de e-mail). 

Newsletter-ul nostru poate contine informatii cu privire la:

  • cele mai recente campanii, oferte si promotii ale Operatorului;
  • activitatea recenta a acestuia;
  • evenimente Zurli;
  • modificari si noutati privind diferite aspecte ale platformei web si ale ofertelor;
  • recomandari de produse;
  • alte infrormatii de natura comerciala si de marketing.

Abonatul are optiunea de a-si retrage consimtamantul pentru transmiterea de comunicari de marketing si a se dezabona in orice moment de la newsletter. Acest lucru se realizeaza, din punct de vedere practic, prin transmiterea unei solicitari in acest sens la adresa de e-mail: magazin@zurli.ro sau prin accesarea link-ului de dezabonare din footer-ul fiecarui e-mail comercial transmis din partea Operatorului de date. Retragerea consimtamantului pentru primirea de mesaje comerciale din partea Operatorului nu afecteaza procesul de  prelucrare a adresei de-mail in scop de marketing direct pe perioada in care consimtamantul pentru acest scop de prelucrare a fost oferit in mod valabil.

Ulterior dezabonarii te poti reabona oricand la newsletter-ul nostru, in mod gratuit. 

Operatorul nu ofera utilizatorului nicio garantie asupra faptului ca serviciul de newsletter va functiona fara intreruperi sau fara erori si ca defectiunile vor fi remediate intr-o perioada de timp adecvata. 

COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI S.R.L. nu poate fi tinuta responsabila pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului pe care il pune la dispozitie, contrar prezentei politici si a Termenilor si Conditiilor. Raspunderea folosirii serviciului de newsletter revine in totalitate utilizatorului. 

Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul prezentei Politici, sens in care te invitam sa consultati in mod periodic acest document.

COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI S.R.L.